TRÈS BY JOLIE 

 

De naam Très zegt het al, dan wel in het Frans: 'erg'. Très lekker, très gezellig, très memorabel. Très Jolie! Natuurlijk heeft dit nieuwe concept een oorsprong, iets wat ik graag met jullie wil delen...

 

Sinds kinds af aan heb ik al affiniteit met horeca, iets wat ik waarschijnlijk mee heb gekregen in vorm van DNA van mijn ouders. Door de jaren heen ben ik letterlijk opgegroeid in het restaurant van mijn ouders, Restaurant & Kookstudio VaNDijK, iets wat me altijd erg dierbaar is geweest.

 

Op een leeftijd van 19 jaar, heb ik besloten deze passie om te zetten in actie, namelijk door te beginnen aan een bachelor in Hotel Management, aan de Hotel Management School in Maastricht. De vaardigheden en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn bachelor spreken zeker tot de persoon die ik vandaag ben en hebben zeker een impact gehad op het opzetten van dit nieuwe concept.

 

Ik heb de warme gastvrijheid van mijn moeder en een passie voor koken van mijn vader van dichtbij mogen meemaken. Dit, samen met mijn eigen ambities én een groots passie voor koken en gastvrijheid, hebben mij aangezet zelf een pop-up restaurant op te zetten, geïnspireerd door herinneringen en ervaringen die ik door de jaren op heb mogen doen.

 

Dit is een nieuwe uitdaging voor mij, een uitdaging vol ambitie en passie en ik kan niet wachten dit met u te delen! Tot snel bij Très!

 

Lieve groet,

Jolie van Dijk